Zonnestudio megaSun

Onze zonnecosmetica

De verschillende zonnecosmetica producten die wij aanbieden zijn van de aller hoogste kwaliteit en zorgen voor een maximaal bruining en intensieve huidverzorging.

Fiji Blend Nano collection 
Dankzij de nieuwste technologieén en ingrediénten kennis ontwikkelde Fiji Blend de NANO producten die de bruining sterkt intensiveert.

Fiji Blend Exotic collection 
Onze productlijn Exotic laat u genieten van een mengeling aan zeldzame exotische bestanddelen met als resultaat een kleur die nog langer houdt. Met de meest recente en beste Nano-Tenchologie in onze vingertoppen ontwikkelde Fiji Blend fantastische producten die u een diepbruine kleur geven.

Fiji Blend Fixx collection 
Gun u zelf de weldaad van de Fixx collection en geniet van directe zichtbare resultaat.

Fiji Blend Classic collection
Stap aan boord voor een reis naar Fiji met het tijdloze concept van de Classic collection! Zorgvuldige werkende inheemse bestanddelen dompelen uw huid onder in een grenzeloos stralende kleur.

Fiji Blend Obsession collection
Wilt u afvallen, een nieuwe start maken of onmiddellijk uw huid herstellen dan laat de Obsession collection uw diepste wensen in vervulling gaan.

Fiji Blend Value collection
Een stap verder dan Prime collection, de Value collection TM. Ontwikkeld voor al diegenen die redelijk vaak bruin resultaat willen en die waar verwachten voor hun geld.

Fiji Blend Prime collection
Zoekt u een geweldige lotion die kleur geeft en ook de vochtbalans van uw huid op peil houdt? Deze productlijn is de oplossing voor al diegenen die graag een mooi kleurtje willen hebben, maar daar niet zoveel geld aan willen uitgeven.

Fiji Blend After Tan collection
Uw huid blijft zacht, soepel en stralend met onze collection After Tan products.

Fiji Blend Face & Lips collection
Uw gezicht blijft glad, zijdezacht en stralend met onze collection Face & Lips producten.

Fiji Blend Etc. collection
Ervaar zelf waarom deze producten de kleurige favorieten geworden zijn! Elke lotion heeft wel een voordeel voor de klant dus u kunt er zeker van zijn dat er iets is wat u aanspreekt.